Om medlemssidene

Her følger informasjon forbeholdt medlemmer av NFKEH.

Sidene inneholder bl.a. oversikt over tidspunkt for aktuelle møter, kurs, osv.
De innholder også et diskusjonsforum hvor det er mulig å rette spørsmål til andre om hypnosefaglige spørsmål, svare på innlegg, eller bare legge opp til å diskutere de temaer du ønsker innspill på eller debatt rundt.
Videre vil sidene gi deg tilgang til foreningens DVD-/CD bibliotek.
Sidene vil fortløpende oppdateres med informasjon om forskningsaktivitet, linker til interessante artikler, osv. Du kan velge å "abbonnere" på disse sidene, og automatisk bli informert om ny aktivitet.

Krav til medlemsskap

Krav til medlemskap i NFKEH er norsk embedsstudium i psykologi, medisin eller odontologi, eller annen universitets-/høyskoleutdanning hvor man gjennom sitt virke omfattes av Helsepersonelloven. NFKEH ønsker alle med 3-årig helsefaglig utdanning (f.eks. sykepleier, pedagoger), som gjennom sin utdanning og virke omfattes av Helsepersonelloven, velkommen på våre kurs og som medlemmer!

Medlemskap koster 500,- pr. år. Det fornyes automatisk inntil det sies opp av medlem.

Fyll ut kontaktskjema til høyre for medlemskap!

Søknad om medlemskap