Velkommen til NFKEH´s hjemmesider

På våre nettsider vil du finne informasjon om hypnose og hypnoterapi, kurs, konferanser og foredrag. Følg gjerne linkene til høyre for informasjon om hva som er aktuelt de kommende månedene.

For foreningens medlemmer er det også mulighet til å låne materiale fra foreningens bibliotek, få tilgang til artikler og annen oppdatert hypnosefaglig informasjon, samt delta i vårt diskusjonsforum.

NFKEH var inntil oktober -15 den eneste hypnoseforeningen i landet som la psykologisk, medisinsk, eller odontologisk embedsstudium til grunn for medlemskap, og som dermed møtte kriterier for hypnosefaglig aktivitet i henhold til norsk lovgivning som da forelå.

Oktober -15 opphørte lovparagrafen som regulerte dette (p. 364 i Straffeloven), men nevnte lovendring medfører på ingen måte at det er "fritt frem" for alle å praktisere hypnose. Utøvelse av hypnose vil fortsatt være lovregulert, men nå gjennom Helsepersonelloven, Lov om alternativ behandling og Markedsføringsloven. NFKEH ønsker å bidra til at utøvere av hypnose i Norge holder den høyeste faglige og etiske standarden, gjennom videreføring av kurs- og medlemsaktivitet, med et enhetlig utdanningsforløp og sertifisering som mål. Hypnoseutdanning i regi av NFKEH skal være den sikreste kvalitetsindikator, både for utdanningskandidat, arbeidsgiver, og klienter/pasienter.

NFKEH ønsker alle med 3-årig helsefaglig utdanning, som gjennom sin utdanning og virke omfattes av Helsepersonelloven, velkommen på våre kurs og som medlemmer!


For ytterligere informasjon om NFKEH, se linken OM NFKEH over.
​Dear Colleagues We are delighted to announce that the XIV ESH Congress will be held in Manchester, United Kingdom, from 23rd to 26th August 2017.    Would you kindly inform your Members of this important event, so that they may write it in their diaries. Regular updated information regarding the 2017 Congress will be placed on our website: www.esh-hypnosis.eu  ... and will be forwarded to you in due course.
With best wishes Consuelo CasulaESH President
XXI World Congress of Medical and Clinical Hypnosis, 22-25 august 2018, Montreal, Canada.

Trykk
HER for info!

Call for proposals - submit yours!

Aktuelt:

Lokallagssamling, Oslo/Asker, 08 august; se våre lokallagssider!
Nyhetsbrev fra The International Society of Hypnosis
Klikk HER for siste og tidligere nyhetsbrev fra vår internasjonale moderorganisasjon

Fra media:

- Kan man hypnotiseres til å begå kriminelle handlinger og til og med drap? Klikk på linken for artikkel, og fortsett gjerne diskusjonen i vårt diskusjonsforum!

TRYKK PÅ FARGET SKRIFT FOR UTFYLLENDE INFO